Šios minkštos naminės dešrelės – slaptas receptas, kurio Čekijoje niekas nežino. Jie yra paruošti per 5 minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Nedaug žmonių žino, kad naminės dešros paruošimas neturi būti sudėtingas. Parduotuvėje daug lengviau nusipirkti gatavą maistą, tačiau su namine dešra puikiai žinome, kas joje yra.

Ruošiant naminę dešrą nereikia atlikti sudėtingos procedūros, klasikinę procedūrą galima lengvai apeiti, o vis dėlto pagaminsime skanų ir skanų patiekalą, kuris niekuo nesiskiria nuo originalaus recepto . Maltos mėsos patiekalas nebūtinai turi būti tik kotletas ar kepsnys, beveik identišką populiarios dešros imitaciją galime paruošti ir namuose.

Naminei dešrai paruošti reikalingi ingredientai:

  • malta jautiena – 650 gramų
  • druska, juodieji pipirai, paprika – pagal skonį
  • minkštas sūris – 100 gramų
  • džiūvėsėliai – 1 valgomasis šaukštas
  • kumpis – 100 gramų
  • sūrio griežinėliai – 6 vnt

Iš faršo paruošime skanią ir skanią tyrelę

Faršo perdirbimui mums prireiks virtuvinio kombaino. Jo pagalba iš faršo sukursime tyrelę, kurios dėka išgausime glotnesnę konsistenciją , o mūsų gauta dešra bus skanesnio ir sotesnio skonio. Į sumaišytą faršą pamažu suberkite prieskonius, smulkiai tarkuotą sūrį, susmulkintas žoleles ir džiūvėsėlius. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.

Mėsai svarbu poilsis

Pagardintą faršą uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių kambario temperatūroje. Tada išklojame ant kepimo popieriaus ir po truputį dedame po kelias riekeles sūrio ir kumpio. Tada mėsos popieriaus pagalba formuojame didelę dešrelę, kurią supjaustome mažesniais gabalėliais. Paruošime keptuvę su aliejumi ir skubėsime į galutinį apdorojimą.

Idealus ingredientas vakarienei ar pietums

Atskirus mėsos gabalus apkepkite nedideliame aliejaus sluoksnyje iki auksinės spalvos. Kai dešrelės apkepa iš visų pusių, po vieną dedame ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų riebalų perteklius. Gautas dešreles galima patiekti su daržovių salotomis, bulvių koše ar tiesiog su duonos gabalėliu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.