Šie įdaryti kiaušiniai puikiai tiks Velykų stalui: receptą užsirašykite jau dabar

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Šventinio Velykų stalo patiekalas – gardūs įdaryti kiaušiniai. Šis receptas tiks ir po Velykų, kai lieka kiaušinių, o valgyti įprastai jų jau nebesinori“, – sako tinklaraštininkė Rasa.

Reikės: Kiaušinių (kietai virtų) – 8 vnt.; Rūkytos šoninės plonai pjaustytų juostelių (pakepintų) – 4–5vnt.; Marinuotų mažų agurkėlių – 2 vnt.;  Majonezo – 1/4 puodelio(1 puodelis 240 ml); geltonųjų garstyčių – 1/2 arb.šaukštelio; Marinuotų agurkėlių skysčio – 2 arb.šaukšteliai; Druskos, pipirų – pagal skonį; Česnakų miltelių – 1/8 arb.šaukštelio; Džiovintų saldžiosios paprikos miltelių (pabarstymui).

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsusius nulupkite, perpjaukite išilgai perpus ir iš baltymų puselių išimkite trynius. Baltymų puseles išdėliokite lėkštėje.

Gaminame įdarą: trynius dėkite į dubenį, ir juos sutrinkite šakute. Į trynius dėkite majonezą, garstyčias, marinuotų agurkėlių skystį, berkite druską, žiupsnį pipirų, česnako miltelių ir viską gerai išmaišykite. Suberkite smulkiai supjaustytus marinuotus agurkus, išmaišykite.

Baltymų puseles pripildykite įdaru, galite tai daryti šaukšteliu, galite išspausti pro konditerinį maišelį.Užberkite kepintos šoninės gabaliukų. Papuoškite laiškiniais česnakais.

Skanaus!

Šaltinis: Rasos virtuvės užrašai

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  4 zodiako ženklai, kurie iki 2023 m. gruodžio patirs didelių pokyčių: Tamaros Globos nuomonė
Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *