Pica – tai maisto rūšis, kurią mėgsta beveik visi pasaulyje, tačiau jos užsisakyti ne visada pigiausias ir greičiausias dalykas. Štai kodėl gera, kai galite pasigaminti patys namuose.
Kiekvienam retkarčiais pasitaiko diena, kai tiesiog nieko nenuveikiama, beveik niekas nesiseka ir paskutinis dalykas, kurį jie galvoja, yra sunkus maisto ruošimas. Ir būtent tokiu momentu į sceną patenka skani naminė pica . Jį ruošiate iš įprastų ingredientų, todėl yra gana didelė tikimybė, kad daugumą jų turėsite namuose. Kitas privalumas yra tai, kad jo paruošimas yra visiškai paprastas, todėl jį greitai turėsite ant stalo. Dėl to sutaupysite daug.
Ingredientai, kurių jums reikės ruošiant:
- Kiaušiniai – 2 vnt
- Majonezas – 3 šaukštai
- Paprasti miltai – 3 šaukštai
- Saliamis – 150 g
- Svogūnai – pusė
- Pomidoras – 1 vnt
- Kietasis sūris – 200 g
- Žolelės dekoravimui – pagal skonį

Pasiruoškite didesnį dubenį ir į jį suberkite paprastus miltus, įmuškite išplaktus kiaušinius, majonezą ir viską gerai išmaišykite šluotele. Taip paruoštą tešlą supilkite ant skardos , kurioje kepsite picą . Saliamį supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite į tešlą. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite ant saliamio tešlos.

Pomidorus taip pat supjaustykite gabalėliais ir uždėkite ant viršaus. Sūrį stambiai sutarkuokite ir pabarstykite ant picos viršaus, žoleles gerai nuplaukite ir smulkiai supjaustykite, tada taip pat suberkite į picą . Padėklą pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite picą 15 minučių. Tada galėsite patiekti iš karto, mėgaukitės!