Labai skanūs mėsos suktinukai su kopūstais. Receptas labai paprastas, bet dešrelės bus sultingos, minkštos ir labai kvapnios. Galite greitai paruošti juos pietums ar vakarienei ir netgi patiekti ant šventinio stalo.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
malta mėsa, 600 g;
rauginti kopūstai, 100 g;
svogūnas, 1 vnt;
kiaušinis, 1 vnt.;
druska, pipirai, paprika;
manų kruopos, 5 - 6 šaukštai;
džiūvėsėliai, 100 g.
Virimo procesas
Svogūną smulkiai supjaustykite arba sumalkite trintuvu.
Iš skysčio išspauskite kopūstą ir susmulkinkite peiliu.
Patarimas : jei rauginti kopūstai labai rūgštūs, pirmiausia nuplaukite po vandeniu ir išspauskite skysčio perteklių.
Imame bet kokį faršą ir pagardiname svogūnu, paprika, kiaušiniu, kopūstu, pipirais ir druska.
Mišinį gerai išmaišykite ir suberkite manų kruopas. Išminkykite ir palikite šiek tiek, 10 – 15 minučių.
Formuojame dešreles ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite dešreles ant silpnos ugnies iš visų 4 pusių: apverskite, kad nesudegtų.
Patiekite apibarstę krapais, smulkintu česnaku, su įvairiais padažais ir garnyru.
Į vidų taip pat galite įdėti tarkuoto sūrio arba sūdytos varškės su krapais, keptais grybais ir svogūnais.