Senovinis receptas nuo visų kraujo, širdies, kraujagyslių, kepenų, inkstų, žarnyno ligų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jūsų kepenys, inkstai, žarnynas ir visas kūnas bus visiškai išvalyti ir išvalyti!

Įvairūs fermentiniai produktai yra neatsiejama daugelio tautų liaudies medicinos dalis. Juose yra medžiagų, kurios aktyvina kepenų, inkstų ir žarnyno funkcijas.

Jie padeda virškinti įvairių rūšių maistą. Pieno, daržovių ir vaisių rauginimas leido ilgai išsaugoti vertingus produktus, kai nebuvo šaldytuvų. Buvo rauginami kopūstai, agurkai, obuoliai, arbūzai ir kt.

Šis straipsnis skirtas raudoniesiems burokėliams, kurie patys savaime yra itin sveikos daržovės. Jų šviežios sultys naudojamos daugeliui ligų gydyti ir net leukemijai gydyti.

Tačiau marinuoti burokėliai kaupia gydomąsias savybes, o jų teigiamas poveikis sveikatai senstant dar labiau padidėja.

Remiantis keliais medicininiais tyrimais, fermentuoti raudonieji burokėliai gali užkirsti kelią piktybinių vėžio formų vystymuisi, išvalyti ir regeneruoti kepenis, kuo efektyviau pašalinti iš organizmo toksinus ir atliekas.

Be to, jis pašalina vidurių užkietėjimą ir išsprendžia daugelį kitų sveikatos problemų, susijusių su virškinimo traktu, žarnynu ir virškinimu.

Tradicinė medicina raudonųjų burokėlių raugą laiko geriausia natūralia priemone nuo aterosklerozės, venų varikozės ir kraujagyslių tinklo, taip pat nuo padidėjusio kraujospūdžio. Jis gali išlikti normalus labai ilgą laiką, net ir baigus valgyti marinuotus burokėlius.

Jis taip pat itin tinka detoksikacijai ir organizmo regeneracijai po agresyvios chemoterapijos.

Šio produkto paruošimas yra itin paprastas. Gamybai jums reikės tik įprastų, pigių ir lengvai prieinamų ingredientų.

Man reikia:

  • 3 litrų stiklainis
  • 700 gramų raudonųjų burokėlių
  • 2 riekelės raugo duonos
  • 200 gramų cukraus (balto arba rudo, bet su medumi fermentacija gerokai sulėtėja)
  • 100 gramų razinų

Paruošimas:

  1. Paimkite šviežius burokėlius, supjaustykite mažais kubeliais arba plonais griežinėliais ir sudėkite į stiklainį.
  2. Įdėkite razinų, duonos ir cukraus.
  3. Užpilkite verdančiu, bet atvėsintu vandeniu ir sumaišykite (kai kurie žmonės vis dar prideda kokakolos iš kapokos, kad suminkštėtų).
  4. Uždenkite audiniu arba marle ir pritvirtinkite gumine juostele. Palaikykite šiltoje vietoje 6–7 dienas.
  5. Turinį maišykite 2 kartus per dieną ir, jei reikia, pašalinkite putas nuo paviršiaus, jei tokių yra.
  6. Po savaitės nukoškite.
  7. Gerkite po 3–4 valgomuosius šaukštus 3 kartus per dieną prieš valgį. Laikykite girą šaldytuve.
  8. Sunaudojus visą girą, bus atlikta pirmoji organizmo valymo ir regeneracijos procedūra. Tuomet darykite 3 mėnesių pertrauką ir pakartokite procedūrą.
  9. Tada pakartokite 3 mėnesių pertrauką ir pakartokite trečią kartą. Per metus jūsų kepenys, inkstai, žarnynas ir visas kūnas bus visiškai išvalyti ir regeneruoti.
Taip pat skaitykite:  Penki dalykai, kurie pritraukia sėkmę ir pinigus

Vartojant girą, kurį laiką gali šiek tiek viduriuoti. Taip jūsų organizmas valosi nuo toksinų!

Kontraindikacijos

Ši priemonė ir fermentuoti produktai paprastai nerekomenduojami žmonėms, turintiems didelių inkstų problemų, virškinimo problemų ūminėje fazėje.

Tokiais atvejais rekomenduojama aptarti vartojimą su gydytoju.

Taip pat būkite atsargūs, jei turite žemą kraujospūdį, nes galite jį dar labiau sumažinti.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.