Senas receptas. Pyragas su obuolių įdaru keptuvėje: greitai ir paprastai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Senas pyrago su obuolių įdaru receptas, kurį šiandien jie staiga prisiminė ir bando perduoti kaip naują receptą. Geras receptas lengvam kepimui keptuvėje.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

obuoliai, 2 vnt;
sviestas, 30 g;
cukrus, 60 g;
kiaušinis, 1 vnt;
augalinis aliejus, 30 g;
natūralaus jogurto, 150 g;
miltai, 140 g;
kepimo miltelių, 1 arb.

Virimo procesas

Kiaušinį ir cukrų išplakti iki vientisos masės.

Įpilkite jogurto ir augalinio aliejaus ir sumaišykite.

Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, supilti į skystą pagrindą ir išmaišyti.

Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais, nestorais, bet ir nepermatomais, vidutiniais.

Keptuvėje įkaitinkite cukrų ir sviestą ir maišykite, kol abu ingredientai ištirps.

Sudėkite obuolių skilteles ir troškinkite apie 7 minutes.

Išlyginkite obuolius ir supilkite į tešlą.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite 7 minutes ant silpnos ugnies.

Naudodami indą, apverskite pyragą ir kepkite kitą pusę 5 minutes.

Atvėsusį pyragą pabarstykite milteliais arba sumaišykite su cinamonu. Pagal skonį dėkite smulkintų riešutų, jie visada puikiai dera su obuoliais ir karameliniu cukrumi. Vietoj obuolių galite naudoti slyvas, persikus arba tiesiog pasigaminti karamelę iš cukraus ir sviesto.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Skaniausia ir sultingiausia mėsa prancūziškai. Tik taip gaminu šventems
Patiko? Pasidalink! Ačiū.