Salotos „Vyrų ašaros“ – dar niekas neatsispyrė! Mėgstamiausias užkandis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis užkandis dar vadinamas „šaltu kebabu“. Puikiai tinka visoms progoms. „Vyriškų ašarų“ salotas galima pasiimti net į iškylą. Šis patiekalas bus ypač skanus su valstietiško stiliaus bulvėmis.

Mums reikės šių ingredientų:

  • vištienos skilveliai – 0,5 kg,
  • svogūnas – 1-2 vnt. Vidutinis dydis,
  • stalo actas 9% – 1 valgomasis šaukštas,
  • cukrus – 0,5 arbatinio šaukštelio,
  • druska – pagal jūsų skonį,
  • krapai – pagal jūsų skonį.

Kaip paruošti „Vyriškų ašarų“ salotas

Paruoškite vištienos skrandžius (nuplaukite po tekančiu vandeniu, jei reikia išvalykite). Skilvelius dedame į keptuvę, pasūdome ir užpilame šaltu vandeniu.

Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies, užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir kepkite skilvelius apie dvi valandas.

Padėkite keptuvę į šalį ir leiskite skilveliams atvėsti tame pačiame sultinyje, kuriame jie buvo virti.

Svogūną nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite pusžiedžiais (tai galima padaryti, kol skilveliai vėsta). Jei mėgstate svogūnus, galite jų paimti daugiau. Mes siunčiame svogūną į stiklinį dubenį. Į jį įpilkite acto, druskos ir cukraus. Marinuoti svogūną.

Supjaustykite krapus.

Iš sultinio ištraukite skilvelius. Supjaustykite juos išilgai juostelėmis.

Supjaustytus skilvelius siunčiame į svogūną, supilame į juos paruoštus krapus.

Mes kruopščiai sumaišome savo šaltą šašlyką, kad skilveliai būtų pakankamai marinuoti.

Galite leisti skilveliams pastovėti 10-15 minučių, kad jie būtų prisotinti marinatu.

Mūsų šaltas šašlykų kebabas yra paruoštas. Galite patiekti patiekalą prie stalo.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pagal receptą iš mamos sąsiuvinio. Kopūstų suktinukai užkarpatiškai: nebyra, kopūstai minkšti, o įdaras sultingas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.