Salotos, kurios būdavo ruošiamos kiekviename vakarėlyje. Daugelis žmonių jas pamiršo, bet veltui: jos paprastos ir skanios.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Žmonės mėgsta paprastas salotas”, – taip interviu Paryžiaus spaudai teigė vienas prancūzų virtuvės šefas. Savo poziciją šefas paaiškino tuo, kad dauguma žmonių nenori vargti su daugybe brangių ir retų ingredientų ir mokytis gaminti kaip „Michelin” žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose. Žmonės pripratę prie įprasto maisto. Todėl verta žmonėms pateikti greitų ir biudžetinių salotų ir kitų patiekalų receptų

. Kodėl svarbu atkreipti dėmesį į paprastus patiekalus? Faktas tas, kad jų aktualumą lemia ekonomiškumas ir paruošimo greitis. Tai svarbu, jei skubate, bet reikia skubiai užkąsti

. Paruoškime biudžetines marinuotų agurkų salotas.

Salotų ingredientai:

  • Marinuoti agurkai – 3 vnt;
  • konservuotų pupelių – 380 g;
  • Svogūnai – 200 g;
  • Morkos – 200 g;
  • Augalinis aliejus – 4 šaukštai;
  • krapai – ryšulėlis;
  • petražolės – ryšulėlis.

Salotų paruošimas:

Supjaustykite marinuotus agurkus nedideliais strypeliais. Išpilkite skystį iš po pupelių ir sumaišykite jį su agurkais

. Smulkiai supjaustykite svogūną, morkas sutarkuokite stambia tarka. Keptuvėje augaliniame aliejuje 3-4 min. lengvai pakepinkite svogūnus ir morkas.

Салат, который раньше готовили на каждой гулянке. Многие его забыли, а зря: просто и вкусно

Sudėkite svogūnus ir morkas į salotas. Susmulkinkite krapus ir petražoles, suberkite į salotas ir išmaišykite.

Салат, который раньше готовили на каждой гулянке. Многие его забыли, а зря: просто и вкусно

Taip gauname marinuotų agurkų salotas kiekvienai dienai. Tai geras užkandžių variantas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *