Saldus pyragas kiekvienai dienai. Muša visus paruošimo greičio rekordus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragas – tai keptas arba keptas patiekalas, kurio įdaras gali būti saldus, mėsos, žuvies, daržovių ir kt. Tešla pyragams taip pat būna įvairi: pavyzdžiui, mielinė, sausainių ar smėlio

tešla. Svarbiausia pasirinkti geriausią įdaro ir tešlos derinį

.

Pyragai – tai įvairiapusis ir daugialypis patiekalas, kuris bus puikus kitų patiekalų pakaitalas.

Apie vieną iš saldaus pyrago receptų norime papasakoti.

Pyrago ingredientai:

  • Miltai – 300 g;
  • Cukrus – 2 šaukštai;
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis;
  • Sviestas – 150 g;
  • Kefyras arba jogurtas – 100 g;
  • Obuolys – 4 vnt;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Cukrus – 150 g;
  • grietinė – 300 g;
  • Miltai – 60 g.

Pyrago paruošimas:

Sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos. Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir išsukite šakute iki vientisos masės

. Į masę supilkite kefyrą arba jogurtą ir išmaišykite. Gautą tešlą 15 minučių nusiųskite į šaldiklį

. Obuolius nulupkite nuo žievelės ir šerdies, minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Atskirame dubenyje plaktuvu sumaišykite kiaušinį, cukrų ir grietinę

.

Į kiaušinių masę persijokite 60 g miltų ir išmaišykite iki vientisos masės

. 22×22 cm dydžio formą ištepkite sviestu

.

Tešlą paskirstykite aplink formos kraštus ir dugną. Į vidų išdėliokite obuolius ir užpilkite juos grietinės mišiniu.

Сладкий пирог на каждый день. Бьёт все рекорды по скорости приготовления

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.

Сладкий пирог на каждый день. Бьёт все рекорды по скорости приготовления

Kai pyragas šiek tiek atvės, išimkite jį iš formos. Jei norite, papuoškite viršų cukraus pudra.

Taip pat skaitykite:  Aš gaminu kiekvieną dieną: 1 kiaušinis, 3 puodeliai miltų ir 1 puodelis pieno. Mielinės tešlos receptas

Сладкий пирог на каждый день. Бьёт все рекорды по скорости приготовления

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *