Saldus mėlynių sūrio pyragas, kuris patiks visiems

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Saldžių kepinių ir desertų mėgėjai tikrai įvertins galimybę išbandyti naują receptą, kuris gaminamas iš kelių sveikų maisto produktų ir kurį papildo gražios spalvos vaisiai.

Jei pastaruoju metu užsinorėjote ko nors saldaus ir nenorite parduotuvėje pirkti paprasto šokolado, galite išbandyti šį mėlynių pyrago receptą, pavyzdžiui , . Tai pyragas, pilnas varškės ir dėl to, kad šis maistas gali būti labai sotus, iškart po to nenorėsite valgyti kito patiekalo.

Ingredientai, kurių jums prireiks

  • 2 kiaušiniai
  • vanilė
  • 80 g cukraus
  • 400 g varškės
  • žiupsnelis druskos

Pyrago įdaras:

  • žiupsnelis druskos
  • vanilė
  • 80 g cukraus
  • 100 g sviesto
  • 170 g miltų
  • 150 g mėlynių (galima pakeisti kitos rūšies vaisiais)

Paruoškite visus ingredientus

Paruoškite visus ingredientus, kurių prireiks tortui gaminti. Dėl to, kad viską paruošite ant stalo ar virtuvės prekystalio, turėsite apžvalgą, ar jums nieko netrūksta . Be to, tai suteiks jums patogesnę prieigą prie kai kurių žaliavų, kurių kitu atveju vėliau ieškotumėte tam tikrose vietose.

Torto ruošimo procedūra

Pirmiausia paimkite dubenį, į kurį palaipsniui sudėkite visus ingredientus. Pirmiausia į dubenį sudėkite varškę, tada įmuškite kiaušinius, cukrų ir vanilę. Viską sumaišykite šluotele arba naudokite elektrinį rankinį plaktuvą , kuris palengvins ir labai pagreitins jūsų darbą. Atsargiai išplakite šiuos ingredientus iki vientisos masės.

Paruoškite indą, kuriame kepsite pyragą

Išplakę mišinį, paruoškite tinkamą indą, į kurį jį supilsite. Iš anksto nuvalykite arba naudokite kepimo popierių. Tada supilkite mišinį į dėklą ir mentele nuvalykite nuo dubens likusius likučius. Mentele išlyginkite tešlą dėkle, kad ji visur būtų vienodo aukščio ir tada nepridegtų iš vienos pusės.

Apdorokite pyrago įdarą

Išplaukite tuščią dubenį arba naudokite kitą švarų indą. Toliau ateina trupiniai, kurie daugeliui žmonių yra pati geriausia pyrago dalis. Į dubenį sudėkite sviesto gabaliukus ir suberkite cukrų, druską, vanilę ir išsijotus miltus . Nepamirškite mėlynių ar kitų vaisių. Viską sumaišykite rankomis, kol gausite paruoštą trupinį.

Taip pat skaitykite:  Tortas „Moteriškas kaprizas“. Toks sotus, kad galima patiekti mažomis porcijomis

Jei neprieštaraujate, kad tešla pateks po nagais, užsimaukite chirurgines pirštines. Arba galite naudoti pirštines, kurias gamintojai prideda prie plaukų dažų . Supilkite šį mišinį ant tešlos, kurią jau turite kepimo formoje ir kepkite viską orkaitėje, kuri turi būti įkaitinta iki 180 °C. Pyragą reikia kepti apie 30 min.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.