Ruošiame švelniausias ir sultingiausias cukinijas. Puikus patiekalas šventiniam stalui!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

cukinijos – 3 vnt;
vištienos mėsa – 1 gabalas;
česnakai – 3 gvazdikėliai;
pomidorai;
svogūnas – 1 galva;
žalumynai – bazilikas, krapai, petražolės;
druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį;
kietas sūris – 100 g.

Virimo procesas

Cukiniją perpjaukite išilgai į 2 dalis, šaukštu išimkite vidurį, pasūdykite ir palikite trumpam.

Paruoštas cukinijas aptepkite augaliniu aliejumi ir dėkite vidine puse žemyn ant riebalais išteptos kepimo skardos.

Kepti 190 C temperatūroje 10 min.

Įdarui mėsą supjaustykite gabalėliais ir kepkite, kol iškeps, suberkite prieskonius ir druską.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite, kol suminkštės.

Cukinijos minkštimą sumalkite ir pakepinkite kartu su svogūnu

Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir pjaustytas žoleles. Sumaišykite.

Į pomidorus suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, pagal skonį majonezą ir susmulkintą česnaką. Gerai išmaišykite.

Į cukiniją dėkite įdarą.

Kepti 180 C temperatūroje 10 min.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pamirškite parduotuvėje pirktas dešreles. Pasigaminkite patys su vištiena ir kiauliena
Patiko? Pasidalink! Ačiū.