Ingredientai:
cukinijos – 3 vnt;
vištienos mėsa – 1 gabalas;
česnakai – 3 gvazdikėliai;
pomidorai;
svogūnas – 1 galva;
žalumynai – bazilikas, krapai, petražolės;
druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį;
kietas sūris – 100 g.
Virimo procesas
Cukiniją perpjaukite išilgai į 2 dalis, šaukštu išimkite vidurį, pasūdykite ir palikite trumpam.
Paruoštas cukinijas aptepkite augaliniu aliejumi ir dėkite vidine puse žemyn ant riebalais išteptos kepimo skardos.
Kepti 190 C temperatūroje 10 min.
Įdarui mėsą supjaustykite gabalėliais ir kepkite, kol iškeps, suberkite prieskonius ir druską.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite, kol suminkštės.
Cukinijos minkštimą sumalkite ir pakepinkite kartu su svogūnu
Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir pjaustytas žoleles. Sumaišykite.
Į pomidorus suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, pagal skonį majonezą ir susmulkintą česnaką. Gerai išmaišykite.
Į cukiniją dėkite įdarą.
Kepti 180 C temperatūroje 10 min.

