Rudeninis pyragas keptuvėje: 5 minutes pakepinkite vynuoges ir užpilkite tešla

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

kiaušinis – 1 vnt
vanilė – 1 žiupsnelis
druska – 1 valgomasis šaukštas.
cukrus – 2 šaukštai.
sviestas – 40 g
augalinis aliejus – 3 šaukštai.
pienas – 150 ml
miltai – 150 gr
kepimo milteliai – 8 g
actas – 1 valgomasis šaukštas.
vynuogių

Paruošimas:

Vynuoges perpjaukite pusiau ir sudėkite į šiek tiek įkaitintą keptuvę. Suberkite cukrų ir 40 gramų sviesto, išmaišykite ir lengvai pakepinkite.

Tešlai sumaišykite kiaušinį, vanilę, alyvuogių aliejų, actą ir pieną, suberkite miltus ir kepimo miltelius.

Tešlą tolygiai užpilkite ant keptuvėje esančių vynuogių.

Uždenkite dangčiu ir kepkite 20 minučių ant vidutinės ugnies.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Subtilūs blynai ant kefyro, pridedant verdančio vandens
Patiko? Pasidalink! Ačiū.