Iš banalios vištienos krūtinėlės tikrai nesunkiai galima paruošti tikrai restoraninį patiekalą. Tiesiog reikia ne kepti, kaip paprastai daroma, o naudoti kaip sultingo įdaro įvyniojimą.

Nedelsdami nustatykite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių. Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais sluoksniais išilgai grūdų. Druska ir pipirai kiekvieną, tada papildomai sumuškite filė virtuviniu plaktuku.
Atskirame inde sumaišykite 3 šaukštus majonezo ir 1/2 šaukštelio garstyčių. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, susmulkinkite krapus, peiliu susmulkinkite 2 skilteles česnako. Sumaišykite sūrį, krapus ir česnaką.

Dabar kiekvieną filė gabalėlį sutepkite majonezo ir garstyčių padažu. Į centrą sudėkite sūrio salotas. Filė suvyniojame kaip vyniotinį.
Kiekvieną gabalėlį perkelkite į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę 30 minučių.

Dėl to iš paprasčiausių ingredientų gavome tikrai restoraninį patiekalą. Tai bus lengva pakartoti kiekvieną vakarą.

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
