Receptą pasiūlė mano uošvė. Vištienos suktinukai: geras pasirinkimas karštam patiekalui

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos suktinukus galite gaminti su įvairiais įdarais ir kiekvieną kartą ant stalo turėsite vis kitą patiekalą. Šį kartą gaminsime su pomidorais ir sūriu.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos filė, 1 kg;
augalinis aliejus ir sojos padažas po 2 šaukštus;
citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas;
druska, pipirai, prieskoniai;
grietinė, 100 g;
majonezas, 50 g;
česnakai, 2 dantys;
Provanso žolelės, 1 šaukštelis;
pomidorai, 3 vnt;
sūris, 200 g.
Virimo procesas

Mėsą supjaustome juostelėmis ir išmušame.

Sumaišykite augalinį aliejų ir sojų padažą, druską ir pipirus, pridėkite Provanso žolelių ir prieskonių, prieskonių pagal skonį.

Šiuo marinatu užpilkite mėsą ir palikite marinuotis 1 val. Bet geriausia mėsą marinuoti per naktį, tada ji pasirodo labai švelni ir aromatinga.

Sumaišykite grietinę su tarkuotu česnaku ir majonezu, mėsos prieskoniais – šį padažą siunčiame į šaldytuvą, kad užtrauktų.

Tris sūrius ant rupios trintuvės, pomidorus supjaustykite gabalėliais.

Kiekvieną karbonadą patepkite padažu, aptepkite tarkuotu sūriu, suberkite pomidorus ar paprikas, grybus ir pan. Susukite į ritinėlius ir pritvirtinkite dantų krapštuku.

Dėkite į keptuvę ir aptepkite likusiu padažu.

Kepkite 220 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių, tada pabarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

 Norėdami gauti tokius skanius ir aromatingus, švelnius suktinukus, būtinai paruoškite bulvių košę ir salotas pagal skonį.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.