Ingredientai:
– vištienos file 400 g
– sūris 200 g
– graikiški riešutai 50-80 g
– vynuogės be kauliukų 12-14 vnt
– majonezas 1,5 valgomojo šaukšto
– druska
Paruošimas:
Vištienos file iš anksto verdame pasūdytame vandenyje, kad ji spėtų ataušti.
Gatavą vištienos krūtinėlę smulkiai pjaustome, sūrį tarkuojame vidutine trintuve, dedame majonezo, druskos ir viską permaišome.

Imame nedidelį kiekį gauto mišinio, dedame į vidurį vynuogę ir formuojame rutuliuką.

Paskui kiekvieną rutuliuką apvoliojame maltuose graikiškuose riešutuose. Gatavus vištienos riešutėlius dedame į šaldytuvą sustingti.


Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
