Pyragų nebedarau. Sužinojau, kad receptas paprastesnis ir skanesnis, mažai kas žino šią paslaptį

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Iš bulvių ir bulvių sultinio gaminami dribsniai pasirodo tokie apetitiški, erdvūs ir minkšti, kad puikiai atstoja pyragus su įvairiais įdarais, pagamintais pagal kitus receptus.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

virtos bulvės ir sultinys po 300 g;
druskos ir cukraus po 1 valgomąjį šaukštą;
kiaušinis, 1 vnt;
sausos mielės, 1 pakelis;
miltų, apie 500 g.
Virimo procesas

Bulves išvirkite, nusausinkite ir sutrinkite su kiaušiniu, druska ir cukrumi.

Į tyrę supilkite sultinį, išmaišykite ir suberkite mieles, išmaišykite.

Miltus persijokite ir dalimis suberkite į masę, užminkykite minkštą ir lanksčią tešlą.

Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1 val.

Išmuškite tešlą ir padėkite ant miltais pabarstyto stalo.

Padalinkite į mažus kolobokus.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite bandeles iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų augalinio aliejaus perteklius.

Šie pyragėliai tiesiog stebuklingi, minkšti ir purūs, labai skanūs ir erdvūs. Galima patiekti su uogiene ar grietine, galima pabarstyti cukraus pudra ir bus saldus priedas prie arbatos.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Paslaptis slypi marinate. Aštrūs pomidorai per pusę žiemai
Patiko? Pasidalink! Ačiū.