Mažai kas žino, bet toks paprastas ir nebrangus įdaras kaip ryžiai su marinuotais agurkais yra kažkas skanaus, labai apetiško ir skanaus. Tiesiog išbandykite tai naudodami šį universalų testą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
vanduo, 320 ml;
miltai, 400 g;
sausos mielės, 5 g;
cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
žiupsnelis druskos.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :
marinuoti agurkai, 400 g;
ryžiai, 70 g;
svogūnas, 1 – 2 vnt.
Virimo procesas
Miltus persijokite ir sumaišykite su mielėmis. Jei turite gyvų, tada sutrupinę įdėkite nedidelį gabalėlį, pažodžiui 20 g. Įpilkite druskos ir cukraus ir išmaišykite.
Dalimis supilkite šiltą vandenį: svarbiausia nepersistengti, kad vėliau nereikėtų dėti papildomų miltų. Gerai minkykite tešlą, kol ji taps minkšta ir nustos lipti prie rankų.
Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 1 val.
Įdarui ryžius išvirkite ir atvėsinkite.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps.
Suberkite iš sulčių išspaustus tarkuotus agurkus ir troškinkite 10 min. Atvėsinkite ir sumaišykite su ryžiais ir pipirais.
Formuojame pyragėlius su įdaru, kepame augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
Labai neįprastas įdaro skonis puikiai dera su minkšta ir puria tešla, kuri nelabai sugeria aliejaus, o pyragėliai visai neriebūs. Patiekite su grietine ir arbata.