Pusryčiai per 5 minutes iš lavašo: sotus ir originalus skanėstas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • lavašas – 4 lakštai
  • tunas – 1 skardinė
  • svogūnas – pusė galvos
  • virti kiaušiniai – 2 vnt
  • agurkas – 1 vnt
  • grietinė – 4 šaukštai
  • česnakas – 1 skiltelė

Dėl tešlos

  • kiaušiniai – 2 vnt
  • pienas – 50 mililitrų

Pasiruošimas

Tuną sutrinkite šakute, suberkite susmulkintą tuną, išmaišykite.

Į grietinę suberkite per spaudą perspaustą česnaką

Agurką supjaustykite griežinėliais, virtus kiaušinius perpjaukite į 4 dalis.

Sutepkite pita duoną grietine. Į centrą dėkite tuną, ant viršaus – agurkus ir kiaušinius.

Sulenkiame į voką.

Tešlai įmuškite 2 kiaušinius, įpilkite pieno, druskos ir išmaišykite.

Panardinkite voką į tešlą ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Traški plutelė ir sviestas viduje. Kijevo žuvies kotletai
Patiko? Pasidalink! Ačiū.