Ingredientai:
miltai – 300-320 gr
kefyras – 250 ml
kiaušiniai – 2 vnt
cukrus – 120 gr
sviestas – 30 g
kepimo milteliai – 10 g
razinos – 100 gr
Paruošimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Supilkite lydytą sviestą, išmaišykite, tada supilkite kefyrą ir išmaišykite.
Palaipsniui suberkite miltus ir kepimo miltelius ir minkykite tešlą.
Į tešlą suberkite razinas ir vėl išmaišykite .
Gautą tešlą supilkite į formą, geriausia – silikoninę, ir išlyginkite.
Kepti 170 C 30-35 min.
Gatavą pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
