Puikus restorano stiliaus receptas: močiutės kepta malta mėsa, įdaryta sūriu. Visa jūsų šeima džiaugsis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugeliui žmonių pritrūksta receptų idėjų. Jie dažnai kovoja su pietumis ir vakariene. Šiems žmonėms šis puikus receptas gali būti sprendimas.

Daugelis žmonių jau susidūrė su situacija, kai nežino, kokį naują maistą sugalvoti pietums ar vakarienei. Priežastis keisti meniu dažnai yra ta, kad žmonėms nebepatinka maistas, kurį gamino visą laiką . Šio gana paprasto recepto pagalba pasieksite įdomų pokytį, kurį tikrai įvertins ne tik jūs, bet ir visi šio patiekalo ragaujantys jūsų šeimos nariai.

Ko tau prireiks

  • 2 kg maltos mėsos
  • 2 raudonieji svogūnai
  • 4 skiltelės česnako
  • 2 kiaušiniai mėsai ir dar vienas kiaušinis aptepimui
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • prieskoniai pagal skonį
  • džiūvėsėliai
  • 650 g kieto sūrio
  • miltų

Paruošimas labai paprastas

Šį patiekalą labai lengva paruošti. Paimkite pakankamai didelį dubenį, kad galėtumėte įdėti maltą mėsą. Tada smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną ir suberkite į mėsą. Nulupkite česnaką ir įspauskite į mėsą bei svogūną. Tada įdėkite 2 išplaktus kiaušinius, druską, pipirus ir prieskonius pagal savo skonį. Viską kruopščiai išmaišykite.

Lengvai užšaldykite mėsą

Kruopščiai išmaišius, laikas paruošti mėsą šaldyti. Todėl paruoškite maistinę foliją, kurią atsargiai paskleiskite ant lygaus paviršiaus. Tada uždėkite mėsą ant šios folijos, kad ji tolygiai pasiskirstytų.

Tada stambiai sutarkuokite kietąjį sūrį. Mėsą pabarstykite tarkuotu sūriu. Tada belieka suvynioti mėsą į foliją, kad ji būtų apvyniota iš visų pusių. Suvyniotą mėsą dėkite į šaldiklį maždaug 3 valandoms.

Taip pat skaitykite:  Skanūs šalti barščiai: puikiai gaivina

Jūsų receptas beveik baigtas

Mėsą išimkite iš šaldiklio ir supjaustykite tokio pat dydžio griežinėliais. Paruoškite miltus, įmuškite kiaušinius ir paruoškite džiūvėsėlius. Atsargiai suvyniokite visas riekeles. Po to belieka apkepti šiuos mėsos gabalus. Į pakankamai didelę keptuvę supilkite aliejų ir įjunkite kaitlentę.

Leiskite aliejui įkaisti ir tada sudėkite į jį riekeles. Kepkite juos iš visų pusių iki auksinės spalvos ir viskas. Idealus garnyras – virtos bulvės arba bulvių košė. Visa jūsų šeima tikrai bus patenkinta šiuo receptu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.