Šis kalakutienos ritinys yra toks geras, kad jį pamils visi, kurie paragaus. Tikrai verta pabandyti, nes tai labai paprasta.
Jei norite paruošti tikrai skanų maistą savo mylimam žmogui, tikrai turėtumėte paragauti šio paprasto, bet labai gero kalakutienos ritinio . Galime garantuoti, kad vos paragavęs jį pamils. Tai neužims daug laiko, tad galėsite paruošti dailiai papuoštą stalą. Taigi, ko jūs laukiate, tikrai išbandykite!
Ko tau prireiks
- kalakutienos krūtinėlė
- oranžinė
- 150 g kreminio sūrio
- 20 g petražolių
- 3 šaukštai medaus
- 3 šaukštai sviesto
- cinamono lazdelės
- sauja razinų
- sauja skrudintų lazdyno riešutų
- druskos ir juodųjų pipirų pagal savo skonį
Tai tikrai paprasta
Pradėkite nuo padažo gaminimo. Paimkite vieną didelį apelsiną ir tinkamai išspauskite sultis į puodą. Tada įdėkite medaus, cinamono ir žiupsnelį druskos. Virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Jei norite, galite pridėti dar šiek tiek muskato riešuto.
Kol padažas verda puode ant viryklės, paruoškite mėsos suktinuko įdarą. Kreminį sūrį sutrinkite šakute kartu su druska ir pipirais. Suberkite kapotas petražoles, skrudintus riešutus ir razinas.
Tačiau pirmiausia razinas valandai pamirkykite vandenyje. Dabar tinkamas metas pradėti ruošti kalakuto krūtinėlę. Iškirpkite jį išilgai ir atidarykite kaip knygą. Uždenkite skardos folija, tada vėl bakstelėkite.
Į mėsą dėkite įdarą ir gražiai paskleiskite, suvyniokite ir atsargiai apvyniokite virvele, kaip matote nuotraukoje. Dėkite ant kepimo skardos ir iš visų pusių aptepkite minkštu sviestu. Dabar supilkite pusę išvirto padažo ant ritinėlio.
Pašaukite mėsą į orkaitę ir kepkite apie valandą 180 laipsnių temperatūroje. Tada išimkite iš orkaitės, apliekite likusiu padažu ir kepkite dar 10-15 minučių 200 laipsnių temperatūroje, kol atsiras auksinė plutelė. Pavyzdžiui, paruoškite bulvių košę kaip garnyrą, bet tai priklauso nuo jūsų. Tikrai išbandykite, nes tai verta. Linkime gero apetito!