Prie šių čeburekų visada susidaro eilė. Populiaraus čebureko virėjo paslaptis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Švelnūs ir erdvūs pyragaičiai su minkštu ir sultingu įdaru.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– mėsa, 300 g;

– miltai, 500 g;

– vanduo, 250 ml;

– actas, 5 g;

– svogūnas, 2 vnt;

– žiupsnelis druskos;

– augalinis aliejus, 20 g.

Virimo procesas

Mėsą paimkite pagal savo skonį, kartu su svogūnais permeskite per mėsmalę, pagardinkite druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais. Taip pat pagal skonį galite įdėti žolelių, porą skiltelių česnako.

Išsijokite miltus ir sumaišykite su druska, augaliniu aliejumi ir stalo actu. Miltų gali prireikti daugiau ar mažiau, žiūrėkite į tešlą – ji turi būti minkšta ir lanksti. Palikite 30 minučių, uždengę rankšluosčiu.

Tešlą padalinkite į gabalėlius, kiekvieną iškočiokite į ploną plokščią paplotėlį, išdėliokite faršą ir suformuokite pyragėlius.

Kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Patarimas : kad faršas būtų sultingas, vietoj vandens įpilkite sviesto ar grietinės, galite naudoti natūralų jogurtą ir nepamirškite faršo išplakti – taip jis tampa lengvas ir švelnus.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.