Bulvių zrazy, įdarytas mėsa, yra labai patrauklus ir sotus patiekalas gali būti visaverčiai pietūs ar vakarienė.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
bulvės, 1 kg;
sviestas, 50 g;
druskos, pipirų;
čederio sūris, 100 g;
miltų ir džiūvėsėlių po 1 stiklinę.
Norėdami paruošti įdarą :
malta mėsa, 400 g;
svogūnas 1 vnt;
džiūvėsėlių, 3 v.š.;
kiaušinis, 1 vnt;
druska, čiobreliai, pipirai, paprika;
augalinis aliejus, 4 šaukštai.
Virimo procesas
Bulves išvirkite ir paverskite tyrele su sviestu ir tarkuotu sūriu.
Faršą gardinkite smulkintu svogūnu, kiaušiniu, druska ir kitais prieskoniais pagal skonį, smulkiai pjaustytomis žolelėmis ir ingredientų sąraše nurodytais produktais.
Suformuokite nedidelius kotletus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
Į atvėsusias bulves suberkite miltus, kiaušinį ir prieskonius, išminkykite masę.
Iš bulvių tešlos darome plokščius pyragus ir dedame kotletą.
Dabar supilkite miltus į tris atskirus indus, įmuškite 3 kiaušinius ir supilkite džiūvėsėlius.

Gabaliukus pakaitomis apvoliokite miltuose, tada kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepkite dideliame kiekyje augalinio aliejaus ir padėkite ant lėkštės.

Šie zrazy pasirodo labai skanūs, su jais galite pasigaminti naminį padažą iš garstyčių, majonezo, česnako ir krapų.
