Pirmą kartą susitvarkyk. Koldūnai, kurie niekada neperkepa

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Choux“ tešla skiriasi nuo klasikinės versijos tuo, kad ji niekada nelūžta, gerai susispaudžia ir… Patariu tiesiog pabandyti pasigaminti, ir nebūtinai su bulvių įdaru – imkite, ką mėgstate.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

miltai, 350 g;
verdantis vanduo, 200 ml;
augalinis aliejus, 2 šaukštai;
druskos pagal skonį.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

bulvės, 800 g;
druskos;
Žolelės ir prieskoniai;
sviestas, 70 g;
svogūnas, 2 vnt.;.

Virimo procesas

Bulves išvirkite ir apvoliokite tyrele su sviestu, pagal skonį įberkite prieskonių ir žolelių bei pakepintų svogūnų. Leiskite atvėsti.

Tešlai persijokite miltus, šiek tiek daugiau nei nurodyta recepte, ir didžiąją dalį supilkite į dubenį.

Į karštą vandenį supilkite druską ir suberkite į miltus.

Pradedame minkyti mentele, o kai masė tampa šilta. Minkyti rankomis.

Įpilkite augalinio aliejaus ir minkykite tešlą. Jei masė lipni, tada suberkite miltus, kuriuos palikote.

Uždenkite tešlą ir palikite 20 minučių.

Kaip įprastai suformuokite kukulius ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

Juos galite patiekti su grietine, sviestu, keptais svogūnais, sumaišytais su krapais. Bet koks variantas tiesiog idealiai tinka tokiems minkštiems ir skaniems koldūnams.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Aš išmokiau visus savo draugus gaminti šį receptą! Pyragaičiai su bulvėmis ir sūriu
Patiko? Pasidalink! Ačiū.