Picerijos savininko paklausėme skanios picos paslapčių. Anksčiau visi gamindavome netinkamai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Įdomus picos receptas, kuris pasirodo tikrai itališkas, tradicinis patiekalas. Tešlos tūris skirtas dviem didelėms picoms.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • miltai, 2 stiklinės;
  • šiltas vanduo, 1 puodelis;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • cukraus, 2 arbatinių šaukštelių;
  • sausos mielės, 1 šaukštelis;
  • sauso baziliko, 1 arbatinis šaukštelis;
  • saulėgrąžų aliejaus, 2 v.š.

Picos gaminimo procesas

Šiltame vandenyje ištirpinkite druską, cukrų ir mieles.

Supilkite išsijotus miltus, bazilikus ir dalimis supilkite aliejų, tada vėl suberkite miltus.

Patarimas: bazilikas kepdamas suteikia nuostabų aromatą ir skonį.

Uždenkite tešlą ir palikite 1 valandai šiltoje vietoje.

Tešla bus minkšta ir šiek tiek skystoka, bet taip ir turi būti. Padaliname į 2 dalis.

Stalą pabarstykite trupučiu miltų ir šiek tiek iškočiokite tešlą, perkelkite į lakštą. Dar šiek tiek tempiame pagal formą.

Tepkite įdarą, būtinai pabarstykite raudonėliu, be kurio nebus tikros itališkos picos.

Pirmiausia aptepame pomidorų padažu, pabarstome sūriu ir dedame bet kokį įdarą.

Picą kepame kaip įprasta, o ant stalo patiekiame aromatingą ir sotų, autentišką itališką patiekalą.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Karališki blynai "3 stiklinės"! Skaniausi blynai pagal specialų receptą
Patiko? Pasidalink! Ačiū.