Buvo laikas, kai nė viena šventė neapsieidavo be tokios plitimo. Jis taip pat buvo naudojamas kaip tartalečių įdaras. Siūlau prisiminti šį skanų receptą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
rūkytos dešros sūris, 150 g;
kiaušiniai, 3 vnt;
česnako 4 skiltelės;
morkos, 1 vnt;
pipirai, druska, majonezas, grietinė, kepalas.
Virimo procesas
Majonezą galima papildyti grietine arba užtepėlėms pagardinti galima naudoti vieną padažą arba vieną grietinę.
Trys sūriai ir kiaušiniai ant rupios trintuvės.
Trys morkos ant vidutinės trintuvės.
Trys česnakai ant smulkios trintuvės arba per spaudą.
Sumaišykite visus produktus, pagardinkite majonezu, išmaišykite ir paskaninkite druska bei pipirais.

Užtepėlė pasirodo minkšta ir erdvi. Jei nemėgstate, morkų nedėkite, o pakeiskite žalumynais. Rūkytas sūris yra puikus lydyto sūrio pakaitalas. Yra daug šio užtepimo variantų, galite pridėti savo gaminių ir pagaminti taip, kaip jums patinka.
