Įdomus receptas, kurį išbandžiau ant savęs ir savo šeimos. Dabar siūlau išbandyti ir jums.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
kiaulienos krūtinėlė, 1 kg;
vandens, 1 l;
druskos, apie 80 – 100 g;
kvapieji pipirai, 5 vnt;
juoda, 15 vnt.
Kepimui reikia:
augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas;
sauso česnako, pipirų, prieskonių, po 1 arbatinį šaukštelį pagal skonį;
druskos pagal skonį.
Virimo procesas
Vandenyje ištirpinkite druską, suberkite lauro lapą ir visus prieskonius, pagal skonį dėkite savo.
Sudėkite mėsos gabalėlius, užvirkite, virkite 5 minutes po dangčiu ir išimkite, leiskite nuvarvėti ir atvėsti.

Padažui visus ingredientus sumaišykite iki vientisos masės ir kiekvieną mėsos gabalėlį aptepkite šepečiu.

Suvyniokite į pergamentą ir įdėkite į šaldytuvą nakčiai uždarame inde.

Ryte dalį galima nusiųsti į šaldiklį saugojimui, o antrąją – supjaustyti griežinėliais ir padėti ant stalo – puikus priedas prie sumuštinių.

