Penkios priežastys, kodėl burokėlius verdu maiše. Rekomenduoju visoms šeimininkėms

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jau seniai pakeičiau burokėlių gaminimo būdą ir dabar esu tikras, kad taip greičiau ir lengviau. Kai sesers paklausiau, kodėl ji burokėlius vis dar verda senamadiškai, ji nustebo. Laukdama pusantros valandos, kol iškepsiu burokėlius, supratau, kaip daug greičiau ir patogiau tą procesą galima padaryti.

     Mano naudojamas būdas leidžia išvirti burokėlius vos per 25 minutes, išsaugant jų skonį ir maistines savybes. Ši paprasta kepimo maišelyje technologija turi keletą reikšmingų privalumų.

     Pirma, kepimo laikas žymiai sutrumpėja. Anksčiau burokėlius virti užtrukdavo valandas, o dabar užtrunka visai nedaug – vos 25 minutes, ir galima pradėti ruošti salotas.

     Antra, tokiu būdu gaminant, visos naudingos medžiagos lieka daržovėse. Burokėliai nepraranda savo sultingumo, išsaugomi visi vitaminai ir mineralai.

     Trečias punktas: jums nereikės ilgai plauti indų. Po kepimo tiesiog nupilkite skystį ir greitai išskalaukite keptuvę, nes ji lieka beveik švari.

     Be to, visada prisimenu savo močiutės puodą, kuris buvo specialiai burokėliams, bet jo nebuvo įmanoma išplauti nuo senų dėmių.

    Ketvirta priežastis – kvapo trūkumas. Tiems, kurie nemėgsta būdingo virtų burokėlių aromato, šis būdas bus idealus. Burokėliai kepami maišelyje be jokio kvapo, todėl procesas tampa daug malonesnis.

    Ir galiausiai paskutinis pliusas : net ir paprasti pašariniai burokėliai pasirodo nepaprastai skanūs. Į daržovių maišelį įdedu šaukštą cukraus ir tai padeda padaryti saldų ir malonų skonį. Maišelį reikia gerai surišti, kad neištekėtų sultys, įmesti į verdantį vandenį ir virti 25 minutes. Išvirus burokėlius įdėkite į šaltą vandenį ir jie yra paruošti valgyti.

    Tai toks patogus ir greitas būdas, kuris tapo mano mėgstamiausiu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.