Ingredientai:
rukola – 60 gramų
Vyšniniai pomidorai – 200 gramų
paprika – 100 gramų
Fetos sūris – 100 gramų
alyvuogės be kauliukų – 50 gramų
alyvuogių aliejus – 2 šaukštai
garstyčios – 1 arbatinis šaukštelis
medus – 1 arbatinis šaukštelis
balzamiko actas – 2 šaukštai
česnakai – 2 gvazdikėliai
druskos, pipirų pagal skonį
Paruošimas:
Vyšninius pomidorus supjaustykite į 2-4 dalis. Saldžiąją papriką supjaustykite plonomis juostelėmis.
Į lėkštę išdėliokite rukolą, ant viršaus dėkite pomidorus, paprikas ir alyvuoges.
Ant daržovių uždėkite kubeliais pjaustytą Fetos sūrį .
Padažui sumaišyti alyvuogių aliejų, medų, balzamiko padažą, karštas garstyčias ir česnaką, perspaustą per presą. Druska ir pipirai pagal skonį. Viską gerai išmaišyti.
Užpilkite padažu ant salotų ir nedelsdami patiekite.
Gero apetito!