Pats geriausias užkandis šventiniam stalui. Pomidorai „kepurėje“

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pomidorai – gana sveika uoga, kurią daugelis įpratę laikyti daržove. Tai nenuostabu, nes pomidorų skonis šiek tiek skiriasi nuo kitų žmonėms žinomų uogų.

Kiekvienas į savo racioną turi įtraukti pomidorus, nes jie yra vitaminų ir skaidulų sandėlis. Pomidorus galite derinti su daržovėmis, sūriais, padažais.

Neįmanoma įsivaizduoti daugybės salotų be pomidorų. Pakalbėkime apie labai paprastą užkandį, kurį galite pasigaminti iš pomidorų.

Ingredientai sūriems pomidorams:

vištienos kiaušiniai – 4 vnt .;
parmezano sūris – 50 g;
pomidorai – 3 vnt .;
majonezas – 3 šaukštai. l.;
druska – žiupsnelis;
česnakai – 5 gvazdikėliai.
Sūrių pomidorų paruošimas:

Kiaušinius reikia išvirti kietai, tai trunka apie 9 minutes.

Pomidorus supjaustykite skersai 1 cm storio griežinėliais. Visų griežinėlių paviršių pabarstykite druska.

Paspauskite česnaką, tada supjaustykite jį kuo smulkiau. Ant kiekvieno pomidorų disko uždėkite nedidelę saują susmulkinto česnako ir tolygiai paskirstykite ant paviršiaus.

Išvirusius kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Į dubenį su kiaušiniais sudėkite majonezą ir sumaišykite ingredientus.

Iš gauto kiaušinių mišinio kiekvienam pomidorų diskui padarykite dangtelį.

Sūrį sutarkuokite ant vidutinių trintuvės dantų ir pabarstykite ant majonezo kepurėlių.

Dėl to galėjome paruošti puikų užkandį šventiniam stalui. Pomidorai su sūriu ir kiaušiniais bus geras užkandis prieš pagrindinį patiekalą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.