Ingredientai :
Vištienos kiaušiniai – 2 vnt .;
Miltai – 220 g;
Cukrus – 150 g;
vanilinis cukrus – 8 g;
Sviestas – 50 g;
Augalinis aliejus – 100 ml;
Persikai sirupe – 150 g;
Pienas – 100 ml;
Kepimo milteliai – 12 g.
Paruošimas :
Į laisvą dubenį išmuškite kiaušinius, įpilkite 100 gramų įprasto cukraus ir vanilės. Mikseriu plakite masę iki vientisos masės, kol cukraus grūdeliai ištirps kiaušinyje.
Taip pat skaitykite: Atvėsinkite verdantį vandenį ir kopūstus. Pyragaičiai, kuriais gali mėgautis visi
Į kiaušinių mišinį supilkite augalinį aliejų ir pieną ir toliau plakite, kol susidarys balta tiršta konsistencija.
Į 200 gramų miltų suberkite kepimo miltelius ir išmaišykite produktus. Miltus persijokite į kiaušinių masę ir plakite mikseriu iki vientisos masės.

Į kepimo indą, kurio skersmuo 28 cm, sudėkite pergamentinį popierių. Tešlą supilkite ant kepimo popieriaus ir išlyginkite į formą.
Persikus supjaustykite plonais griežinėliais. Juos reikia dėti kraštais į tešlą, sukuriant „saulės“ raštą.
Toliau švariame dubenyje sumaišome sviestą, 50 gramų cukraus ir 20 gramų miltų. Produktus sutrinkite iki trupinių. Pyragą gausiai apibarstome smulkiais grietinėlės trupiniais
