Pasirodo, tai puikus patiekalas, dešros pakaitalas iš parduotuvės.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tikriausiai daugelis žmonių bent kartą gyvenime yra gaminę sūrio blynus. Šis pusryčių patiekalas šiuo metu yra viena didžiausių tendencijų. Socialiniuose tinkluose galima pamatyti daugybę tinklaraštininkų, kurie ruošia gražius, estetiškus sūrio pyragus.

Deja, sūrio pyragus ne visada įmanoma padaryti tokius gražius kaip kitus. Jei nežinote, kaip gaminti estetiškus sūrio pyragus, tuomet turėtumėte pakeisti jų gaminimo receptą. Pavyzdžiui, galite pagaminti vieną didelį skanų sūrio pyragą. Mes jums pasakysime, kaip pasigaminti tinginį sūrio pyragą su vaisiais.

Ingredientai tinginio sūrio pyragui:

varškės sūris – 300 g;
kiaušiniai – 2 vnt .;
cukrus – 40 g;
miltai – 100 g;
augalinis aliejus – šaukštai. l.;
kepimo milteliai – šaukštelis;
druska – žiupsnelis;
obuolys.
Tinginio sūrio pyrago gaminimas:

Į dubenį su kiaušiniais supilkite granuliuotą cukrų ir druską, plakite, kol smėlio grūdeliai ištirps. Į kiaušinių mišinį įpilkite varškės ir augalinio aliejaus, išmaišykite iki vientisos masės.

Į varškės masę dalimis išsijokite miltus ir kepimo miltelius, užminkykite tirštą tešlą.

Varškės tešlą dėkite į keptuvę, išteptą augaliniu aliejumi, ir paskleiskite ant dugno.

 Supjaustykite obuolį mažais gabalėliais ir padėkite ant varškės pyrago paviršiaus.

Virkite sūrio pyragus po dangčiu ant silpnos ugnies 15 minučių.

Tada lėkšte apverskite sūrio pyragą į kitą pusę ir kepkite po dangčiu 5-10 minučių.

Tinginį sūrio pyragą rekomenduojama patiekti iš karto po gaminimo.

Vietoj obuolio galite naudoti kriaušę, bananą ir kitus vaisius bei uogas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.