Paruošiamas per 3 minutes ir valgomas per minutę! Filistinų stiliaus silkė – mėgstamiausias receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Siūlau receptą, kuris paprastą silkę pavers labai skaniu ir pikantišku užkandžiu. Patiekalo akcentas – žuvies marinatas su obuoliais, žolelėmis ir garstyčiomis, o paprasta silkė virsta vienu skaniausių patiekalų.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

silpnai sūdyta silkė, 1 vnt.;
saldžiarūgštis obuolys, 1 vnt.;
raugintų agurkų, 2 vnt;
svogūnas;
grietinės, 2 šaukštai;
garstyčių, 1 šaukštelis;
cukraus, 0,5 šaukštelio;
žalias.

Virimo procesas

Silkę nuvalome nuo viso pertekliaus, išpjaustome filė, išimame kaulus ir supjaustome porcijomis.

Agurką supjaustykite griežinėliais – paimkite mažus arba didelius ir iš pradžių supjaustykite į 2 dalis, o po to per pusę.

Silkę sumaišykite su agurkais ir sudėkite nuluptą ir juostelėmis supjaustytą obuolį.

Patarimas: obuolių skilteles galima iš anksto apšlakstyti citrinos sultimis.

Grietinę sumaišykite su garstyčiomis, smulkiai pjaustytais krapais ir cukrumi. Cukrus pagal skonį.

Pagardinkite žuvį padažu ir uždenkite indą. Įdėkite į šaldytuvą nakčiai.

Patiekite prie stalo, papuoškite žolelėmis pagal skonį.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Gražiausios naujametinės salotos „Diana“. Nustebina savo nuostabiu skoniu
Patiko? Pasidalink! Ačiū.