Paragaukite sultingiausios savo gyvenimo vištienos: Paruoškite ją namuose itališku būdu ir nepatikėsite savo skoniu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Itališko stiliaus vištiena su pomidorų padažu visada yra puikus pasirinkimas. Jį paruošti gali absoliučiai kiekvienas, tad išbandykite.

Vištiena yra labai populiari, nes ji yra minkšta, skani ir labai lengvai paruošiama. Ir, žinoma, internete gausu įvairiausių receptų, tad jei nežinote, ką gaminti su vištiena, tikrai rasite . Bet jei nesinori jo ieškoti, turime vieną receptą, kurį išbandę tikrai patiks. Taigi, ar išbandysite?

Ko tau prireiks

  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • druskos pagal skonį
  • 2 svogūnai
  • 2 paprikos
  • 2 šaukštai pomidorų tyrės
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • pipirų pagal skonį
  • 4 skiltelės česnako
  • 400 g pomidorų
  • 2 šaukštai aliejaus

Tai tikrai paprasta

Pirmiausia vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis ir įberkite druskos bei maltų juodųjų pipirų. Dabar į mėsą suberkite kvietinius miltus ir gerai išmaišykite. Dabar keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite vištieną jame apie 5 minutes. Tada susmulkinkite česnaką, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o papriką – juostelėmis. Pomidorus nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Tada sudėkite juos į trintuvą, supilkite pomidorų tyrę ir išmaišykite.

Į keptuvę suberkite česnaką ir svogūną ir pakepinkite dar apie 5 minutes. Tada suberkite papriką ir palaikykite ant silpnos ugnies. Po 5 minučių į keptuvę sudėkite apkeptas vištienos krūtinėlėmis ir trintus pomidorus . Virkite ant mažos ugnies apie 25 minutes. Kai patiekalas bus paruoštas, papuoškite jį daržovėmis, pavyzdžiui, petražolėmis, taip pat galite pabarstyti aitriosiomis paprikomis. Pamatysite, kad būsite patenkinti. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.