Prancūzų virtuvėje daugybė patiekalų ruošiami iš sūrio ir vištienos. Šis produktų derinys suteikia neįtikėtiną skonį ir emocijas. Arba galite paruošti skanų patiekalą su minimaliu ingredientų kiekiu namuose. Virimo procesas yra gana paprastas ir neužima daug laiko.
Palepinkite savo šeimą šia gardžia vakariene!
Ingredientai prancūziškai vištienai:
vištienos filė - 1,2 kg;
kiaušiniai - 5 vnt .;
grietinė - 100 g;
svogūnas - 1 vnt .;
pomidorai - 2 vnt .;
kietas mocarelos sūris - 250 g;
daržovių aliejus;
druskos;
džiovintas česnakas, saldi parika;
prieskonių vištienai pagal skonį.
Vištienos kepimas prancūziškai:
Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį. Čia įpilkite druskos pagal skonį. Į paukštieną suberkite džiovintą česnaką, vištienos prieskonius, saldžiąją papriką. Išmaišykite, kad vištiena pasidengtų prieskoniais.
Į dubenėlius, kuriuose gaminsime, supilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Į juos siunčiame pagardintą vištieną.

Į atskirą dubenį išmuškite kiaušinius ir supilkite grietinę. Sumaišykite ingredientus.
Rezultatas yra vienalytis mišinys. Taip pat įberkite druskos pagal skonį ir vėl išmaišykite. Šiuo mišiniu užpilkite vištieną paruoštoje kepimo formoje.

Pereikime prie daržovių pjaustymo. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba pusžiedžiais. Sudėkite jį ant vištienos į formeles. Dabar supjaustykite pomidorus į apskritimus. Dedame juos ant viršaus.
Taip patiekalas bus ne tik skanus, bet ir gražus

Prancūzišką vištieną kepkite orkaitėje 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Šiuo metu sutarkuokite sūrį. Likus 5 minutėms iki kepimo, patiekalo viršų pabarstykite sūriu.
Sūris išsilydys ir susidarys nedidelė plutelė.

