Yra žmonių, kurie ne itin mėgsta įdarus pyraguose ir saldžiuose pyraguose. Dažnai turinys yra per daug saldus arba riebus. Kartais tiesiog norisi pagaminti gerą orų biskvitą ir mėgautis jo skoniu bei tekstūra. Būtent tokiems žmonėms ir buvo sukurtas šis receptas. Nėra jokių nereikalingų priedų razinų ar riešutų pavidalu, tik aromatingi kepiniai.
Ingredientai biskvitui:
jogurtas – 125 g;
kepimo milteliai – 5 g;
vištienos kiaušiniai – 3 vnt .;
augalinis aliejus – 90 ml;
vanilė – žiupsnelis;
miltai – 190 g;
cukrus – 250 g.
Biskvito ruošimas:
Viename dubenyje trintuvu išplakite kiaušinius, jogurtą ir vanilę iki vientisos masės. Į gautą masę suberkite cukrų, miltus ir kepimo miltelius.
Taip pat į produktus dedame augalinius riebalus, plakame, kol susidarys klampi tešla. Gautą rezultatą supilkite į multivarką.
Kepkite pyragą virtuvės prietaise valandą, naudodami režimą „Kepimas“.
Mentele išimkite biskvitą iš formos ir palikite atvėsti 10 minučių.
Į šį biskvitą galite įdėti bet kokį saldų įdarą. Puikiai tinka į tešlą integruoti lazdyno arba graikiniai riešutai. Taip pat rekomenduojame variantą su uogomis ir vaisiais.
Galite tiesiog papuošti cukraus pudra, jei pabodo kiti maivymasis.