Įdaryti bulviniai blynai – puiki vakarienė visai šeimai. Paruošimas yra greitas ir, svarbiausia, nereiklus.
Kai tik bulvės bus pagrindinis patiekalo ingredientas, garantuotai su ja pavyks. Įprastas ingredientas, kurį mėgsta beveik visi ir kurį galima paruošti tūkstančiais būdų. Mums labai patinka bulvės , nes lengvai iš jų galite pagaminti skanų patiekalą . Be to, jei į juos pridėsite vištienos, kiaušinių, sūrio ir žolelių, nesuklysite. Greita vakarienė ant stalo ir netrukus liks tik tuščios lėkštės.
Ingredientai įdarytiems bulviniams blynams
Žemiau pateikti ingredientai atitinka 3 didelius įdarytus bulvinius blynus. Jei norite paruošti skanią vakarienę visai šeimai, taip pat pakviesti kaimynus, geriau padvigubinkite porcijas . Tada priklauso nuo jūsų, kokio dydžio blynus gaminsite, tačiau atminkite, kad įdaras juose turi gerai išsilaikyti, todėl geriau laikykitės didesnių porcijų.
- 5 vnt bulvių
- 250 g vištienos krūtinėlės
- 2 kiaušiniai
- 2 šaukštai miltų
- 60 g sūrio
- Druska ir pipirai
- Žolelės pagal jūsų skonį

Paruošimo procedūra
Jei esate įpratę gaminti maistą, puikiai žinote, nuo ko pradėti. Visada svogūnai. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tada mesti į keptuvę su karštu aliejumi ir kepti iki auksinės spalvos. Tuo tarpu, kol svogūnas kepa, paruoškite vištieną . Kruopščiai nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Tada pridėkite prie svogūnų keptuvėje. Pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis.

Kol mėsa suminkštėja, bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Pagardinkite druska ir palikite keletą minučių pastovėti. Dabar svarbu atsargiai išspausti visas bulvių sultis. Taip gausite geresnę bulvę ir tešla nebus vandeninga . Dabar sumaišykite su daug miltų ir kiaušinių. Išmaišykite, kad susidarytų vientisa, lygi tešla.

Pildymo ir kepimo procesas
Į keptuvę dėkite šiek tiek bulvių tešlos, šiek tiek pakepinkite, kad išlaikytų formą ir į vieną pusę sudėkite gatavą mėsą su svogūnais. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir uždenkite kita bulvinio blyno puse. Kepkite iš abiejų pusių, kol paviršius taps auksinis. Ir viskas! Žinoma, įdarą galima varijuoti, fantazijai ribų nėra. Galima dėti grybų, daržovių, šoninės, ką nori ir kaip nori.
