Papasakosiu, kodėl rudenį gaminu šaltieną ir kaip ją laikau mėnesius

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Aš gyvenu šiaurėje ir jūs suprantate, koks yra mūsų klimatas. O kai amžius nebe toks, tada seniems žmonėms pradeda skaudėti sąnarius, atsiranda artritas, artrozė ir kitos ligos.

„Gydausi“ pačiu populiariausiu ir skaniausiu būdu – siekdama išvengti šių ligų, rudenį verdu želė mėsą, kurioje yra daug naudingų medžiagų, padedančių išvengti tokių sveikatos bėdų.

Žele mėsa padeda mūsų organizmui sušilti ir aprūpina naudingomis medžiagomis.

Kad želė mėsoje būtų daug naudingo kolageno, imame kaulus:

jautienos kulšelis;
jautienos motolyga;
jautienos blauzdos.
Pasirinkite tai, kas jums tinka.

Dėl skonio taip pat dedame į želė mėsą:

svogūnas, 1 vnt;
pipirų žirneliai, 7 vnt;
druskos, 1 valgomasis šaukštas;
morkos, 1 vnt.
Užpildykite mėsą vandeniu, kad apsemtų, ir įpilkite dar 1 litrą. Virkite 1 valandą, nuimkite putas, sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 valandas.

Suberkite nuluptus svogūnus, nesmulkintas morkas, druską ir pipirus, virkite 30 min.

Mėsą išimkite, atvėsinkite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į indus, užpilkite sultiniu.

Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.

Arba viską dedame į maisto maišelius, gerai užsukame ir dedame į šaldiklį.

Išimkite ir atitirpinkite pagal poreikį.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Mano mama tai kepdavo, kai buvau vaikas. Nerealiai skanus Mašos pyragas: receptas nuo 1975 m
Patiko? Pasidalink! Ačiū.