Pamirškite barščius. Vienintelė sriuba, kurią gaminu visą vasarą: skani ir greita.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jautienos kaulų sriuba – sotus ir aromatingas patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Sriuba gaminama iš jautienos sultinio, kuris verdamas ant kaulo, todėl ji įgauna sodrų skonį ir maistingumą.

Jautienos sultinys yra daugelio sriubų ir padažų pagrindas. Jame yra daug maistingųjų medžiagų, pavyzdžiui, kolageno, aminorūgščių ir mineralų. Kolagenas padeda stiprinti sąnarius ir raiščius, gerina odos, plaukų ir nagų būklę

. Aminorūgštys yra kūno ląstelių statybinė medžiaga, o mineralai būtini sveikiems kaulams, dantims ir nervų sistemai palaikyti.

Papasakosime, kaip pasigaminti skanią jautienos sriubą

.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Jautiena su kaulu – 1,2 kg;
  • bulvės – 4 vnt;
  • svogūnai – 2 vnt;
  • morkos – 2 vnt;
  • raudonosios saldžiosios paprikos – vnt;
  • pomidorų pasta – 2 šaukštai;
  • apyniai-suneli – šaukštelis;
  • rūgštynės – 200 g;
  • virti kiaušiniai – 4 vnt;
  • krapų – 10 g;
  • petražolių – 10 g;
  • druskos – šaukštelis;
  • barščių prieskonių – šaukštelis.

Jautienos sriubos paruošimas:

Išvirkite jautieną, kol ji bus paruošta, išimkite mėsą iš puodo ir perkoškite sultinį. Nuluptas bulves supjaustykite mažais kubeliais, virkite sultinyje, kol suminkštės

. Svogūną susmulkinkite, pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje. Morkas smulkiai supjaustykite, sudėkite prie svogūnų, kepkite kartu, kol taps šviesiai auksinės spalvos.

Tada į keptuvę sudėkite iš vidaus nuluptą ir smulkiai supjaustytą raudonąją papriką bei pomidorų pastą. Sumaišykite kepsnį su hmeli-suneli, išmaišykite

Taip pat skaitykite:  Močiutės ryžių košės receptą radau iš vaikystės, iki šiol prisimenu skonį. Dabar štai kaip mama gamina maistą anūkams

. Sudėkite kepsnį į puodą su bulvėmis, įdėkite iš anksto supjaustytą mėsą. Susmulkinkite rūgštynes, sudėkite jas į sriubą kartu su susmulkintais virtais kiaušiniais

. Susmulkinkite krapus ir petražoles, juos taip pat sudėkite į sriubą. Sriubą pasūdykite, įberkite barščių prieskonių, išmaišykite.

Забудьте про Борщ. Единственный суп, который готовлю всё лето: вкусно и быстро

Gauname sultingą jautienos sriubą. Ją rekomenduojama patiekti su grietine ir rugine duona.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *