Karšti sumuštiniai su bulvių įdaru yra visavertis patiekalas, kuriame dera prieinamumas, paprastas paruošimas ir maistingumas
. Skirtingai nei įprastuose sumuštiniuose, šiame variante svarbus terminio apdorojimo procesas, kuris pakeičia įprastus komponentus.
Tokie sumuštiniai laimi dėl savo universalumo
.
Jie idealiai tinka greitiems pusryčiams.
Sumuštiniai gali pakeisti vakarienę tomis dienomis, kai norisi ko nors paprasto, bet skanaus. Tai taip pat puikus būdas panaudoti bulvių košės likučius.
Skonio paslaptis slypi ne tik tinkamai paruoštame įdaryje, bet ir sumaniame derinyje su kitais produktais.
Sudedamosios dalys:
- Sudedamosios dalys: kepinys;
- bulvių – 2 vnt;
- kiaušinis – 1 vnt;
- svogūnas – 1/2 vnt;
- druskos – žiupsnelis.
Karštų sumuštinių paruošimas:
Nuluptas bulves sutarkuokite smulkia tarka. Prie bulvių taip pat sutarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos.
Bulvių mišinį gerai išmaišykite
.
Batoną supjaustome nedidelėmis riekelėmis, į kurias sudedame bulvių
masę. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek augalinio aliejaus, sudedame sumuštinius bulvių mase žemyn. Kepkite sumuštinius iš abiejų pusių, kol apskrus.
Gausite paprastus greitai paruošiamus karštus sumuštinius.
Tai sotūs pusryčiai visai šeimai!

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
