Pamirškite apie dranikus ir skrebučius. Receptas, pagal kurį duona ir bulvės virsta šedevru: sotu ir skanu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Karšti sumuštiniai su bulvių įdaru yra visavertis patiekalas, kuriame dera prieinamumas, paprastas paruošimas ir maistingumas

. Skirtingai nei įprastuose sumuštiniuose, šiame variante svarbus terminio apdorojimo procesas, kuris pakeičia įprastus komponentus.

Tokie sumuštiniai laimi dėl savo universalumo

.

Jie idealiai tinka greitiems pusryčiams.

Sumuštiniai gali pakeisti vakarienę tomis dienomis, kai norisi ko nors paprasto, bet skanaus. Tai taip pat puikus būdas panaudoti bulvių košės likučius.

Skonio paslaptis slypi ne tik tinkamai paruoštame įdaryje, bet ir sumaniame derinyje su kitais produktais.

Sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: kepinys;
  • bulvių – 2 vnt;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • svogūnas – 1/2 vnt;
  • druskos – žiupsnelis.

Karštų sumuštinių paruošimas:

Nuluptas bulves sutarkuokite smulkia tarka. Prie bulvių taip pat sutarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos.

Bulvių mišinį gerai išmaišykite

.

Batoną supjaustome nedidelėmis riekelėmis, į kurias sudedame bulvių

masę. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek augalinio aliejaus, sudedame sumuštinius bulvių mase žemyn. Kepkite sumuštinius iš abiejų pusių, kol apskrus.

Забудьте про драники и тосты. Рецепт, где батон и картошка превращаются в шедевр: сытно и вкусно

Gausite paprastus greitai paruošiamus karštus sumuštinius.

Забудьте про драники и тосты. Рецепт, где батон и картошка превращаются в шедевр: сытно и вкусно

Tai sotūs pusryčiai visai šeimai!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *