Ingredientai:
- varškės sūris – 500 g;
- morkos – 1 didelė;
- cukraus ir manų kruopų po 2 v.š.;
- cinamonas – 1 šaukštelis;
- druska – 1 žiupsnelis.
Paruošimas:
Morkas sutarkuokite ant vidutinės trintuvės.
Sumaišykite varškę, morkas, druską, cukrų, manų kruopas ir cinamoną.
Išminkykite ir suformuokite nedidelius rutuliukus.

Sudėkite rutuliukus ant kepimo skardos, išklotos pergamentu, ir lengvai prispauskite .
Kepti 180 C temperatūroje 20 min.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
