Paimkite bulvių ir varškės. Nuostabių pusryčių receptas: be miltų ir orkaitės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai išgarsėjo dar senovėje. Tai labai paprastas ir primityvus patiekalas, kuriuo galėjo mėgautis ir turtingi, ir neturtingi žmonės. Pyragai skyrėsi įdarais. Turtingieji galėjo sau leisti nuolat valgyti mėsos pyragus. Neturtingieji tenkinosi pyragais su daržovėmis ir žolelėmis

. Iš pradžių pyragų tešla buvo nevalgoma. Jos funkcija buvo pernešti turinį. Kulinarai nusprendė, kad tešla turi būti valgoma. Taip gimė šiuolaikinių pyragų koncepcija

. Pasigaminkime paprastą pyragą iš minimalių ingredientų be orkaitės.

Varškės pyrago ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • bulvės – 600 g;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • paprikos – ½ šaukštelio;
  • raudonėlio – ½ šaukštelio;
  • varškės – 300 g;
  • česnako – skiltelė;
  • petražolių – ryšulėlis;
  • krapų – ryšulėlis.

Varškės pyrago paruošimas:

Išvirkite iki virimo nuluptas bulves, sutarkuokite jas stambia tarka. Į bulves įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, paprikos ir raudonėlio, išmaišykite.

Возьмите картофель и творог. Рецепт потрясающего завтрака: без муки и духовки

Varškę pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, įspauskite skiltelę česnako. Petražoles ir krapus smulkiai supjaustykite, suberkite į varškę ir išmaišykite.

Возьмите картофель и творог. Рецепт потрясающего завтрака: без муки и духовки

Keptuvę ištepkite sviestu ir ant dugno sudėkite ½ bulvių mišinio. Ant bulvių masės sudėkite varškės įdarą, uždenkite antrąja bulvių dalimi.

Возьмите картофель и творог. Рецепт потрясающего завтрака: без муки и духовки

Pyragą kepkite keptuvėje po dangčiu ant vidutinės ugnies. Kai tik pyragas laisvai atšoka nuo dugno, apverskite jį į kitą pusę ir kepkite panašiai.

Возьмите картофель и творог. Рецепт потрясающего завтрака: без муки и духовки

Iškepęs pyragas iš karto nusistovės.

Возьмите картофель и творог. Рецепт потрясающего завтрака: без муки и духовки

Jį galite patiekti su grietine, tai greitas patiekalas be miltų ir orkaitės.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *