Paėmiau 3 produktus. Malkite 3 minutes ir gausite puikią sluoksniuotą tešlą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sluoksniuota tešla yra vienas populiariausių kepinių kepiniams. Šiuolaikiniame pasaulyje parduotuvių lentynų neįsivaizduojame be bandelių ir bandelių. Tačiau niekas nenori ruošti patiekalo savarankiškai, nes procesas yra daug darbo jėgos. Parodysime, kaip greitai ir paprastai pasigaminti sluoksniuotą tešlą.

Ingredientai sluoksniuotai tešlai:

miltai - 3 puodeliai;
sviestas - 300 g;
alus - 1 stiklas.

Sluoksniuotos tešlos paruošimas:

Šiam receptui jums reikės smulkinimo mašinos. Šia technika tešlos viduje esantį sviestą išlaikysime šaltą.

Miltų miltelius supilkite į malūnėlio indą ir ten supilkite sviestą. Sviestą iš anksto supjaustykite kubeliais.

Smulkintuvu susmulkiname maistą į trupinius. Tai galima padaryti ir rankomis, bet teks kuo greičiau padirbėti, kad sviestas neištirptų nuo rankų karščio.

Alaus gėrimą supilkite į susidariusius trupinius ir toliau malkite 10 minučių.

Tešlą padėkite į šaltą vietą 30-40 minučių.

Dėl to gauname sluoksniuotą tešlą, iš kurios galima pagaminti daug kepinių. Nuo paprastų pyragėlių iki sausainių – ši tešla gali būti naudojama bet kam, nes ji tokia universali.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Penkių minučių kiaulienos pilvo receptas: uošvė paruošė ir išmokė: rezultatas nustebino
Patiko? Pasidalink! Ačiū.