Yra žmonių, kurie pusryčiams mėgsta valgyti tą patį. Tačiau yra ir tokių, kurie mėgsta įvairius pusryčius. Mūsų šiandieninis receptas patiks abiem.
Norėdami paruošti originalius lavašo ritinius, turite paimti:
- Vienas plonas lavašas; mocarela – 100 g;
- virta dešra (be taukų) – 150 g; prieskoniai; majonezo; šiek tiek krapų.
- Pienas – 100 ml; kiaušinis.
Kartais taip pat įdedu vieną pomidorą ir šiek tiek paprikos. Bet šį kartą gaminau be jų.
Patiekalo paruošimas susideda iš šių etapų:
Sutarkuokite dešrą ir mocarelą (galima pakeisti kietuoju sūriu). Smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į juos. Mišinį pabarstykite pipirais ir druska. Įdėkite porą šaukštų majonezo (nereikia daug).
Gautą įdarą dėkite ant lavašo. Susukite į tankų vyniotinį. Supjaustome porcijomis.

Pieną ir kiaušinį išplakti šakute. Greitai panardinkite suktinukus į tešlą ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tai geriau daryti ant silpnos ugnies.
Šiuos paprastus, bet sočius ir skanius suktinukus geriau valgyti karštus.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
