Yra žmonių, kurie pusryčiams mėgsta valgyti tą patį. Tačiau yra ir tokių, kurie mėgsta įvairius pusryčius. Mūsų šiandieninis receptas patiks abiem.
Norėdami paruošti originalius lavašo ritinius, turite paimti:
- Vienas plonas lavašas; mocarela – 100 g;
- virta dešra (be taukų) – 150 g; prieskoniai; majonezo; šiek tiek krapų.
- Pienas – 100 ml; kiaušinis.
Kartais taip pat įdedu vieną pomidorą ir šiek tiek paprikos. Bet šį kartą gaminau be jų.
Patiekalo paruošimas susideda iš šių etapų:
Sutarkuokite dešrą ir mocarelą (galima pakeisti kietuoju sūriu). Smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į juos. Mišinį pabarstykite pipirais ir druska. Įdėkite porą šaukštų majonezo (nereikia daug).
Gautą įdarą dėkite ant lavašo. Susukite į tankų vyniotinį. Supjaustome porcijomis.

Pieną ir kiaušinį išplakti šakute. Greitai panardinkite suktinukus į tešlą ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tai geriau daryti ant silpnos ugnies.
Šiuos paprastus, bet sočius ir skanius suktinukus geriau valgyti karštus.