Ingredientai:
- Apvalus lavašas – 2 lakštai
- Kiaušiniai – 5 vnt
- Pomidorai – 1 vnt
- Sūris – 100 gramų
- Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas. l.
- Druska – pagal skonį
- Malti juodieji pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
Ant įkaitintos keptuvės, pateptos aliejumi, dėkite vieną lavašo lakštą.
Ant viršaus įmuškite kiaušinius, pagal skonį pasūdykite, pipirų, pabarstykite puse tarkuoto sūrio.
Uždenkite antrąja pita duona ir kepkite ant vidutinės ugnies uždengę dangtį. Leiskite dugnui paruduoti ir atsargiai apverskite.
Ant viršaus dėkite pjaustytus pomidorus, pagal skonį pasūdykite ir pipirus. Pabarstykite likusiu sūriu.
Vėl uždenkite ir virkite, kol sūris išsilydys.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
