Obuolių spurgos per 15 minučių: daug ir greitai!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Kefyras – 200 ml.
Grietinė – 2 šaukštai.
Kiaušinis – 2 vnt.
Cukrus – 2 šaukštai.
Druska – 1/3 šaukštelio.
Kepimo milteliai – 1 šaukštelis.
Miltai – 160 gr.
Obuoliai – 2-3 vnt.

Paruošimas:

Į dubenį supilkite kefyrą, supilkite grietinę ir išmaišykite.

Įpilkite kiaušinių, druskos ir cukraus.

Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir vėl išmaišykite.

Tešla turi atrodyti kaip blynai.

Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.

Puode įkaitinkite augalinį aliejų ir šaukštelį įmeskite į tešlą.

Kepkite ant vidutinės ugnies iš visų pusių .

Paruoštas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.