Ingredientai:
Kefyras – 200 ml.
Grietinė – 2 šaukštai.
Kiaušinis – 2 vnt.
Cukrus – 2 šaukštai.
Druska – 1/3 šaukštelio.
Kepimo milteliai – 1 šaukštelis.
Miltai – 160 gr.
Obuoliai – 2-3 vnt.
Paruošimas:
Į dubenį supilkite kefyrą, supilkite grietinę ir išmaišykite.
Įpilkite kiaušinių, druskos ir cukraus.
Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir vėl išmaišykite.
Tešla turi atrodyti kaip blynai.
Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Puode įkaitinkite augalinį aliejų ir šaukštelį įmeskite į tešlą.
Kepkite ant vidutinės ugnies iš visų pusių .
Paruoštas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
