Ingredientai:
pollock, jūrų lydeka, menkė – 1 kg;
kiaušiniai – 2 vnt;
svogūnas – 1 galva;
sūris – 150 gr;
baltas kepalas – 3 griežinėliai;
pienas – 50 ml;
druska, pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
Žuvį supjaustykite gabalėliais, išvirkite, tada išimkite visus kaulus ir nuimkite odą.
Virtą žuvį, sūrį, duoną ir piene išmirkytą kepaliuką permetame per mėsmalę.
Į faršą supilkite likusį pieną, įmuškite 2 kiaušinius, pagal skonį pasūdykite ir įmuškite pipirų.
Maltą mėsą gerai išmaišykite
Kepimui becukrius kukurūzų dribsnius suberkite į maišelį ir susukite kočėlu.
Iš mišinio formuojame kotletus, apkepame kukurūzų dribsniuose ir kepame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
Gero apetito!