Šį patiekalą galima paruošti pusryčiams, užkandžiams ar užkandžiams. Skanus! Skonis primena čeburekus. Jis ruošiamas iš paprastos plonos pita duonos ir įdaro.
Įdarui imu faršą (350-400) ir kepu, kol iškeps
Sutarkuoju 100g sūrio.
Taip pat 2-3 skiltelės česnako
Dėl skonio susmulkinu šiek tiek žalumynų.
Ingredientus sumaišau dubenyje. Įdaras paruoštas!
Pitos duoną supjausčiau juostelėmis. Plotį pasirinkite patys. Kiekvieną lapą padalinau į 3 dalis. Pabaigoje dedu įdarą
Paverčiu trikampiu
Jūs gaunate šiuos gana didelius trikampius
Dabar įkaitinu keptuvę, šiek tiek patepdama aliejumi. Kiekvieną „čebureką“ pamerkiu į kiaušinį
Kepkite ant vidutinės ugnies uždengę dangtį.
Iš abiejų pusių
Dedu ant indo ir patiekiu prie stalo. Galima valgyti su grietine ar bet kokiu kitu padažu.
Įdarus keičiu priklausomai nuo nuotaikos ir reikiamų produktų prieinamumo.