Nuostabūs pyragaičiai be miltų ar mielių! Jie nuskrenda nuo stalo net neatvėsę.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvių pyragaičiai yra labai skanūs ir paprasti. Šis užkandis puikiai tinka mėsos ir žuvies patiekalams.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– bulvės, 1 kg;

– sūris, 200 g;

– svogūnas, 1 vnt;

– druska, 2 šaukšteliai;

– pipirai, 1 šaukštelis;

– kiaušiniai, 2 vnt;

— dešrelės, 8 vnt;

– manų kruopos, 4 v.š.

Virimo procesas

Bulves sutarkuokite stambia tarka ir nukoškite visą skystį.

Taip pat tris svogūnus ir sumaišykite su bulvių mišiniu bei tarkuotu sūriu.

Mišinį pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį, suberkite mėgstamus prieskonius ir suberkite manų kruopas. Sumaišykite mišinį rankomis.

Dabar iš masės gabalėlių darome pyragą, į vidų dedame dešrą. Suspaudžiame kraštus ir apvoliojame džiūvėsėliuose.

Gilioje keptuvėje įkaitinkite daug augalinio aliejaus ir apkepkite pagaliukus iš visų pusių.

Patarimas : įdaras gali būti labai įvairus pagal jūsų skonį, net ir be įdaro šie pyragėliai labai skanūs.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Koks purumas! Pyragaičiai pagal seną ir pamirštą receptą. Skanus įdaras: jie nesustingsta, visa paslaptis tešloje
Patiko? Pasidalink! Ačiū.