Nuostabus plitimas per 5 minutes. Daugelis žmonių tai gamino, bet dabar pamiršo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tradicinės morkų ir lydyto sūrio su česnaku salotos, kurias daugelis jau seniai pamiršo. Šiandien šios salotos gali būti užtepėlė sumuštiniams, įdaras ir kremas užkandžių pyragams.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

sūrio morkos ir lydytas sūris, po 2 vnt.;
česnakai, 3 dantys;
druskos, pipirų;
majonezo.
Virimo procesas

Morkas rinkitės saldžias ir sultingas, nuo jų kokybės priklauso visų salotų skonis.

Trys morkos ir lydytas sūris, česnakas ant vidutinės trintuvės.

Sumaišykite su majonezu ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Daugelis šioje užtepoje ar salotose naudoja papriką ir įvairius prieskonius.

Kremas puikiai tinka užkandžiams, kurių pyrago sluoksniai gaminami iš kepenėlių, vafliniams pyragams su įvairiais mėsos priedais.

Skanu kepti ilgas cukinijos ar baklažano griežinėlius, aptepti šiuo užtepu ir susukti. Į įdarą galite įdėti gabalėlį pomidoro ir krapų.

Šiuo užtepu taip pat galima užpildyti šventines tartaletes, įdaryti pomidorus ir kiaušinius, patiekti ant saldžiosios paprikos griežinėlių.

Paprasčiausias ir skaniausias variantas – skrudinta duona arba balta duona, juoda duona ar batonas, keptas su sviestu. Šie sumuštiniai visada pirmieji dingsta nuo stalo, šis paprastas užkandis toks originalus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Draugė iš kepyklos pasidalino pikantiško pyrago su kopūstų įdaru receptu. Jūs tikrai būsite patenkinti rezultatu
Patiko? Pasidalink! Ačiū.